Borgensberget, Rælingen

Borgensberget består av nye blokk-leiligheter tilsvarende 3 bygninger med 75 leiligheter på 5 etasjer. Selve byggingen startet oktober 2017 til en anslått kostnad på 250 mnok med Veidekke AS som totalentreprenør.

 

Haneborg Gruppen AS sørget for rømningsveier til alle tre bygg, bestående av 5 etasjer med spiraltrapp og brannvegg i blikk med utgang til tak og bro over til taket. Vi monterte også flere spiraltrapper ute for adkomst og rømning. I tillegg fikk alle leiligheter over bakkenivå stilfulle og trygge glassrekkverk på sine balkonger.

 

Vi var på stedet mellom mars og juli i 2019 etter oppdrag fra totalentreprenør Veidekke AS i samarbeid med Weland. Under ser du bilder av de forskjellige utførelsene på dette prosjektet. Sjekk også ut våre prosjekter på Harestua eller Lindeberg, eller kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra på ditt neste prosjekt.

Glassrekkverk og aluminiumsrekkverk

Med glassrekkverk på terrassen utvider du utsikten, og får mer lys inn i huset. Se flere eksempler på glassrekkverk. 

Aluminiumsrekkverk er enkle å produsere, holdbare, enkle å installere og kan endres på stedet om nødvendig. Se flere eksempler på rekkverk i metall her.

Rømningsvei

Spiraltrapp er ofte brukt som rømningsvei, eller på steder med lite grunnareal. Se alle utendørs spiraltrapper. Brannveggen skiller trappen fra øvrige rømningsveier og andre brannceller, slik at trappens funksjon som sikker rømningsvei ivaretas.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no