Glassrekkverk

Rekkverk i glass slipper inn naturlig lys, og gir deg bedre overblikk både inne og ute. Også innendørs gir glassrekkverk en åpen romfølelse, for eksempel på hemsen. Med glassrekkverk på terrassen utvider du utsikten, og får mer lys inn i huset. En enkel måte å gjøre rommet eller uteområdet både moderne og stilfullt!

LAMINERT GLASS

Glassrekkverk skal i dag lages av laminert glass. Dette er det sterkeste og sikreste glasspanelalternativet, bestående av to herdede glassplater som er bundet sammen med ett mellomlag. Dette mellomlaget sikrer at hvis en eller begge de herdede glassene knuses, vil rammen på glasset forbli intakt. 

DERES BYGG – DERES VALG

Velg en kombinasjon av materialer til håndløpere og stolper. Aluminium, rustfritt stål eller treutførelse.

Hvilken profil bør stolpene ha? Skal håndløperne kan festes på toppen av rekkverket eller fra siden? 

Metallet bør galvaniseres for utendørs bruk, og kan males i alle  RAL-farger.

Glasset kan innstalleres på innsiden av rekkverket for et lett og tynt utseende, eller utvendig festet for å dekke kanten av balkongen. Dere velger selv farge på glasset: klart glass, opalfarge, silketrykk eller andre varianter?

Vi har et bredt spekter av leverandører som sørger for at deres visjoner kan virkeliggjøres.

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Alle rekkverk vi installerer oppfyller sikkerhetsstandarder og er montert med sertifiserte fester som samsvarer med typen vegger og gulv.

Få inspirasjon i galleriet under, eller ta en titt på prosjekt Harestua som har glassrekkverk med aluminium. Se også prosjekt Lindeberg hvor vi monterte glassrekkverk i rustfritt stål. 

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no