Metallrekkverk

Rekkverket er både et gjerde og en støtte som gir sikkerhet og komfort. I tillegg vil rekkverket kunne understreke byggets utførelse stilmessig, og gi et helhetlig inntrykk av den totale designen. Rekkverk i metall er ofte med vertikalte eller horisontale spiler, men det kan også være wirerekkverk eller perforerte plater.

ALUMINIUMSREKKVERK

Aluminiumsrekkverk er enkle å produsere, holdbare, enkle å installere og kan endres på stedet om nødvendig.

Rekkverk av aluminium kan kles med metallplate, glass eller stenger. Rekkverkprofiler kan males i hvilken som helst RAL-farge.

RUSTFRITT STÅL

Rekkverk i rustfritt stål ser moderne ut, er holdbare, og kan kombineres med megler og håndløpere i treutførelse.

DERES BYGG – DERES VALG

Velg en kombinasjon av materialer for handløpere og stolper. Aluminium, rustfritt stål eller treutførelse? Hvilken profil bør stolpene ha? Skal håndløperne kan festes på toppen av rekkverket eller fra siden? 

Metallet bør galvaniseres for utendørs bruk, og kan lakkeres i ønsket RAL-farge

Vi har et bredt spekter av leverandører som sørger for at deres visjoner kan virkeliggjøres.

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Vi har lang erfaring med produksjon og installasjon av rekkverk for individuelle designprosjekter. Vi bruker alltid bare stål av høy kvalitet, og vi bestiller alle deler fra våre sertifiserte og kvalitetsbevisste leverandører gjennom mange år.

Vi bestiller produksjon av rekkverk med aluminiumsprofil direkte fra fabrikken til våre partnere. Alle rekkverk vi installerer oppfyller sikkerhetsstandarder og er montert med sertifiserte fester som samsvarer med typen vegger og gulv.

Før montering kontrollerer vi at bygget er klart og i samsvar med tegningene. Sammen med prosjektledelsen på stedet vil vi koordinere monteringen for en sikker, rask montering av høy kvalitet.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no