Alt til inngangspartiet

Her finner du gitterrister, ramper og baldakiner. Tilpasset norske forhold.

GITTERRISTER

Gitterrister egner seg både innendørs og utendørs, som gangrister, kjørbare rister, entrérister og handikappramper.

Gitterrister monteres på ønsket overflate, evt. med bærerammer. Det er viktig å tenke over nødvendig bæreevne og belastning på gitterristen. Tenk også gjennom hva slags miljø risten skal plasseres, og i hvilken grad lys og væsker skal slippe gjennom. Trenger du sklisikring? Vi hjelper deg med å finne riktig gitterrist til ditt prosjekt!

Mange standard størrelser er lagerført for rask levering.  Vi kan også leveres tilpassede rister med noe leveringstid. Alle rister leveres galvanisert og festes med sertifiserte fester.

RAMPER

Ramper er praktisk og sikker løsning for rullestoler, lasting av varer etc. Rampene kan monteres på de fleste inngangspartier uten ekstra fundament. Leveres i galvanisert stål, og kan lakkeres i RAL-farger. Leveres også med galvanisert rekkverk og med håndløpere i rustfritt stål, avhengig av høyde og gjeldende sikkerhetskrav.

Rampene installeres i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder, og i samsvar med UU-kravene (Universell Utforming) i bygg  hvor dette er et krav. Rampen skal ha en bredde som er tilpasset forventet transport. Minimum bredde skal være 0,9 m for rullestolbruk.

Rampene kan demonteres og flyttes om nødvendig, også tilpasses ny høyde.

BALDAKINER

En baldakin er et stilrent tak over inngangspartiet som beskytter mot regn og snø.

Vi leverer baldakiner i alle størrelser, tilpasset ditt behov. Baldakinen kan leveres i glass, og med dreneringskanal for vanntetthet og tørrskodd inngangsparti. Leveres også med takrenne og beskyttende glassvegger på forespørsel.

Kan produseres i galvanisert metall eller rustfritt stål, evt. kombinert med laminert glass og montert direkte på veggen uten behov for ekstra støtte.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no