Håndløpere med LED-lys

– Lyser opp i mørket!

Trygghet og estetikk går hånd i hånd(løper)

Håndløpere med integrerte LED-lys er en smart måte å forbedre både sikkerheten og estetikken til utendørsområdene i borettslaget eller andre fellesområder. LED-lys gir en jevn og behagelig belysning som hjelper beboerne med å navigere trygt, spesielt verdsatt om kvelden og på natterstid. 

 

I trapp eller på stender i terrenget

En håndløper er en naturlig del av en trapp. Velger dere belysning integrert i håndløperen, lyser dere også opp trappen, og bidrar til å redusere risikoen for fallulykker. 


Flere og flere velger også å plassere håndløper på stender i terrenget, som her på Oppsal i Oslo. Dette gir god gangkomfort, og er en ekstra trygghet om man er ustødig på beina, eller på glatte vinterveier. Skulle du miste fotfestet, men har noe å gripe tak i, kan en stygg fallulykke forhindres. Jevn og god belysning  skaper tryggere ferdsel.

 

Håndløpere med integrert belysning vil i tillegg kunne bidra til å skape et innbydende og hyggelig utemiljø, og dermed øke trivselen blant beboerne. Dermed er dere sikret en moderne løsning som løfter uteområdene, og gir et godt inntrykk av området de plasseres i.


Minimalt vedlikehold

LED-teknologi er kjent for sin energieffektivitet og lange levetid. Håndløpere med LED-lys krever minimalt med vedlikehold, og man trenger sjelden å bytte lyspærer. Dette er spesielt praktisk i et borettslag der det er viktig å holde driftskostnadene på et minimum.

 

Ta kontakt så finner vi beste løsning

Med våre kvalitetsbevisste leverandører og dyktige montører skaffer vi og setter sammen de produktene du trenger. Vi leverer produkter av høy kvalitet, med lavt vedlikeholdsbehov, ferdig montert.

Vi har mange års erfaring, og bistår med faglig veiledning og råd, slik at du kan  være trygg på at vi kommer frem til en løsning som både er innenfor de gjeldende byggtekniske krav, og samtidig imøtegår deres ønsker og behov.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no