Trapperekkverk i metall

Trenger du nytt rekkverk til din trapp inne? Vi leverer og monterer metallrekkverk med horisontale eller vertikale spiler og håndløpere. Rekkverket kan lakkeres i ønsket farge for å matche interiøret og skape en helhetlig trapp.

TRAPPEREKKVERK I METALL

Rekkverk i metall er en rimelig løsning som passer inn de fleste steder. Velg mellom aluminium eller rustfritt stål. Du velger selv kombinasjonen av materialer og farger på rekkverk og håndløper. Rekkverksprofiler kan lakkeres i hvilken som helst RAL-farge.

Aluminiumsrekkverk er enkle å produsere, holdbare, lette å montere, og kan endres på stedet om nødvendig. Rekkverk av aluminium kan kles med metallplate, glass eller spiler.

Rekkverk i rustfritt stål ser moderne ut, er holdbare, og kan kombineres med megler og håndløpere i tre-utførelse. Se eksempler i bildegalleriet under. Trapperekkverk med utførelse i rustfritt stål fungerer like godt ute som inne.

 

 

HÅNDLØPER

Alle trapper skal ha håndløper og avgrensning på begge sider for å forhindre fall og sikre god gangkomfort. Flere eksempler på håndløpere finner du her.

Håndløpere leveres i lakkert metall, rustfritt stål eller tre. Velg en kombinasjon av materialer for håndløpere og stolper med spiler. Aluminium, rustfritt stål eller treutførelse? Hvilken profil bør stolpene ha? Skal håndløperne kan festes på toppen av rekkverket eller fra siden? Hva med glassrekkverk for en moderne og luftig løsning? Vi leverer også løsninger til industrien.

DERES BYGG – DERES VALG

Vi har et bredt spekter av leverandører og er svært løsningsorienterte, slik at vi sørger for at deres visjoner kan virkeliggjøres.

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Vi har lang erfaring med installasjon av rekkverk for både private hjem, offentlige bygg og større boligprosjekter. Vi bruker kun stål av høy kvalitet, og bestiller alle deler fra våre sertifiserte og kvalitetsbevisste leverandører gjennom mange år.

Vi bestiller produksjon av rekkverk med aluminiumsprofil direkte fra fabrikken til våre partnere. Alle rekkverk vi installerer oppfyller sikkerhetsstandarder og er montert med sertifiserte fester som samsvarer med typen vegger og gulv. Festelementene av høyeste kvalitet gir maksimal sikkerhet og holdbarhet.

Vi monterer kun godkjente og trygge rekkverk, så du kan være sikker på at de tekniske kravene overholdes. Sammen finner vi løsninger som er tilpasset bruksområdet, og som gjør din trapp eller uteområde både estetisk og trygt. 

 

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no