Spiraltrapp inne

Spiraltrapper er i ofte en god løsningen da den er både praktisk og stilmessig. Spiraltrappen er elegant og glir godt inn i alle miljøer, også inne. Spiraltrappene krever bare et lite grunnareal og kan tilpasses ditt behov.

Se også eksempler på innendørs rettløpstrapper eller spiraltrapper ute.

SPIRALTRAPP INNENDØRS

Spiraltrapp kan også kalles vindeltrapp eller spindeltrapp. Dersom du har du begrenset med plass, eller ønsker noe som er litt annerledes, kan en spiraltrapp være en lekker og plassbesparende løsning: Trappen blir et interiørelement og et visuelt blikkfang i din bolig, næringslokale, forretningsbygg eller kontorlokale. 

Fordi trappen krever samme grunnareal uansett hvor høye de skal være, kan det være en gunstig løsning også for utvendig bruk og i industrien.

Spiraltrapper produseres venstre- eller høyresvingt, og trinnhøyde og diameter tilpasses dine behov. Dette gjør at trappen alltid vil fungere godt og tilpasses til sitt bruk. 

Alle spiraltrapper vi leverer er av høy kvalitet, og du får en vedlikeholdsfri trapp som varer i år etter år.

TRAPPETRINNENE

TRETRINN: En lakkert spiraltrapp med trerinn gjør seg godt som et designvalg i en bolig eller annet offentlig bygg. Trinn i heltre gir et mykere inntrykk og følelse enn trinn i stål. Håndløperen kan også leveres i tre-utførelse.

TRINN I BETONG: Her har du et røft og slitesterkt alternativ!

STÅLTRINN: Trinn kan også være som gitterrist eller dørkplate/tåreplate. Dørkplate er en mønsterrullet gulvplate som gir antiskli kombinert med en lukket overflate. Gitterrist gjør at skitt og annet faller igjennom og vil derfor alltid være tørr og sklisikker. 

LAKKERTE TRINN: Alle stålprodukter kan leveres i ønsket RAL-farge for et gjennomgående uttrykk i boligen eller lokalet.

Spiraltrapper kan produseres med trinn som går ut mot tilstøtende vegger. Se eksempler i bildegalleriet under.

LAKKERTE TRAPPER

Alle trapper kan leveres i RAL- eller NSC-fargekoder. Da får du det uttrykket du ønsker, og sørger for at trappen går mer i ett med interiøret. Både trinnene, rekkverket og håndløperen kan lakkeres. Kombiner etter ditt behov, ønsker og ressurser. 

Alle designløsninger koordineres med deg, og vi tar oss av alle leveranser og produksjon av deler til trappen.

GALVANISERTE TRAPPER

Galvaniserte trapper er mest brukt innendørs i industrien, men kan også fint brukes som et rimelig alternativ andre steder.

Galvanisering gir et industrielt utseende, noe som kan være ganske stilig i riktig miljø. Galvaniserte trapper kan også kombineres med med lakkerte rekkverk og håndløpere for en finish som harmonerer med interiøret. 

TRYGGHET I HVERT TRINN

Mister man balansen i en spiraltrapp vil rekkverket bremse fallet, og man får tak i enten håndlederen eller sentrumsrøret. Dermed faller man aldri langt i en spiraltrapp.

Våre trapper følger de tekniske trappekrav. Det vil blant annet si at de:

  • Er lette og sikre å gå i.
  • Har bredde og høyde tilpasses forventet ferdsel og transport (herunder rømning ved brann).
  • Har sikker avgrensing og håndlist på begge sider.
  • Har jevn stigning og samme høyde på opptrinn i hele trappens lengde.
  • Repos ved høydeforskjell på mer enn 3,3 m med tilstrekkelig størrelse til å stanse fall.
  • Sklisikker overflate på inntrinn.

Før vi forlater stedet går vi igjennom trappen og dobbeltsjekker at den oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder.

PRISTILBUD - SPØR OSS!

Ønsker du et pristilbud vil et målsatt tegningsgrunnlag være det beste utgangspunktet. Har du ikke dette kan vi være behjelpelig med oppmåling. Eventuelle ønsker om pulverlakkering i RAL-farger er også nyttig å få oversendt. 

Vi vil alltid komme med gode råd basert på mange års erfaringer samt trappens tiltenkte bruk. Hvor bred den bør være, hvilke materialer som er hensiktsmessige og andre valg vil vi finne ut av sammen ut i fra deres visjoner og budsjett.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no