Spiraltrapp ute

– En praktisk og trygg løsning!

Utendørs spiraltrapper for tilgang og rømning

En spiraltrapper dreier om sin egen akse, og trinnene er festet til en midtstolpe (spindelen eller sentrumsrøret). Trappen tar dermed lite plass, og kan settes opp på steder med lite grunnareale.

 

Utvendig rømningsvei

Spiraltrapp er ofte brukt som branntrapp, altså en utvendig rømningsvei, på større bygg som bygårder, næringsbygg og offentlige institusjoner. Dette fordi en spiraltrapp kan evakuere større folkemengder enn en brannstige. Spiraltrapper kan også bygges over mange etasjer uten ekstra konstruksjoner enn stagning mot vegg, og kan installeres på en hvilken som helst eksisterende bygning eller struktur, med avstigningsrepos i flere etasjer og evt. flammevern ved behov.


Tek17 - følg forskriftene

Det er viktig for oss at trappen følger de tekniske trappekrav, og vi bruker kun leverandører som leverer høyeste kvalitet, og innenfor gjeldende standarder. Vi vil alltid foreta kontrollmålinger etter montering for å sikre at trappen tilfredsstiller alle krav. Dette inkluderer krav til barnesikret rekkverk, høyden på håndløperne samt størrelse på avstigning- og evt. hvilerepos. Bestiller du trapp hos oss, sørger vi for at forskriftene følges, og at trappen er dimensjonert for sitt bruk.


Trapper og rekkverk for industrien har egne krav til sikkerhet. Usikker på hvilke regler som gjelder? Du kan ringe oss for befaring og profesjonell veiledning til ditt prosjekt!

 

Varmgalvanisert og lakkert

Spiraltrapper til utendørs bruk leveres i varmgalvanisert stål – en effektiv og svært slitesterk overflatebehandling. Ønsker du en sort eller annen farge på trappen? Vi bestiller lakkering i alle RAL-farger, og skaper det uttrykket som passer bygget best. Trinnene leveres ofte som pressveiset gitterrist, men mulighetene er mange. Spør oss, så finner vi den løsningen som er mest hensiktsmessig i ditt bygg.

Pris på utvendig spiraltrapp

For å kunne gi et pristilbud trenger vi et målsatt tegningsgrunnlag, eller vi avtaler en befaring. Da vil vi kunne utføre oppmåling, og deretter prosjektere og gi deg et komplett tilbud på innkjøp, frakt og montering av trappen. Vi kan også ta oss av demontering av gammel trapp samt avfallshåndtering. Se flere eksempler på utvendige spiraltrapper her.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no