Bolig og næring i Sagparken Sentrum – nye Harestua sentrum

 

Trinn 2, høsten 2022: Hele 509 meter med glassrekkverk monteres på tre bygg med totalt 45 leiligheter. Med fokus på bærekraft og vedlikeholdsfrie løsninger er ingen valg tilfeldige. Det svartlakkerte aluminiumsrekkverket fra Weland AS er en lekker kombinasjon med norskt Massivtre på fasaden, og rekkverk i glass gir maksimalt med utsikt samt dagslys inn i leiligheten. I tillegg har vi også i dette byggetrinnet jobben med montasje av håndløpere, rettløpstrapper og spiraltrapper inne i byggene.

 

Om Sagparken Sentrum: Prosjektet er delt opp i 4 byggetrinn hvor byggetrinn 1 ble ferdigstilit høsten i 2020, og byggetrinn 2-3 er forventet ferdig 2022. Vi monterte også flere produkter til Byggetrinn 1. De to byggene, begge med totalt seks etasjer, fikk glassrekkverk, rettløpstrapper , spiraltrapper og baldakiner. Trinnet bestod av 2000 kvm med handel, 1000 kvm med kontorer og 32 leiligheter. Byggentreprenør er Ø.M. Fjeld-selskapet Asker Entreprenør og grunn-entreprenør var Åsmund Pettersen & Sønn.

 

Under ser du bilder av de forskjellige utførelsene på Trinn 1. Sjekk også ut våre prosjekter på Lindeberg eller Haneborgåsen, eller kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra på ditt neste prosjekt.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no