Spiraltrapp ute

 

Spiraltrapp er ofte brukt som rømningsvei, eller på steder med lite grunnareal.  Trappene kan monteres på en hvilken som helst eksisterende bygning eller struktur, med ønsket diameter og antall trinn pr. runde.
Se våre eksempler under.

RØMNING I SPIRALTRAPP

Spiraltrapper er egnet som rømninsvei da de er sikre å gå i sørger for en rask rømningen. Trappen trenger ikke stort fundament, og kan installeres på en hvilken som helst eksisterende bygning eller struktur.

Spiraltrapp kan også settes opp for tilgang på steder som er vanskelig å komme til, eller har lite grunnareale. 

SIKKER LØSNING

Man faller aldri langt i en spiraltrapp, selv om de kan gjøres svært høye. Rekkverket bremser fallet og gir mulighet til å få tak i håndlederen eller sentrumsrøret.

Ved høyde over 3,3 m brukes hvilerepos for økt sikkerhet.

HØYE TRAPPER

Spiraltrapper kan gjøres veldig høye uten ekstra konstruksjoner enn stagning mot vegg. Ellers kan stagning gjøres med vertikale støttebein på trappens utside.

VARMGALVANISERT STÅL

Våre spiraltrapper leveres i varmgalvanisert stål – en av de mest effektive og utprøvde overflatebehandlingene som finnes. Varmgalvaniserte flater er svært slitesterke mot fysiske påkjenninger. Skader på overflaten forekommer derfor sjelden.

PRISTILBUD

Et målsatt tegningsgrunnlag er det beste utgangspunkt for å kunne gi et pristilbud på spiraltrappen. Eventuelle ønsker om pulverlakkering i RAL-farger er også nyttig å få oversendt. 

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no