Spiraltrapp med bur

For adkomstsikring kan spiraltrappen leveres med et beskyttelsesbur, enten et kvartsbur eller i hele trappens høyde. Døren utstyres med lås og dørhåndtak på begge sider. Se også våre utendørs spiraltrapper.

ADKOMSTSIKRING

For å hindre at uvedkomne tar seg opp spiraltrappen, kan den utstyres med et kvartsbur nede med låsbar dør eller rørbur i hele trappens høyde for fullstendig sikring. Døren til buret åpnes med nøkkel fra utsiden og med vrider fra innsiden. 

RØMNINGSVEI

Spiraltrapper er egnet som rømningsvei da de er sikre å gå i, og sørger for rask rømning.

Dersom trappen må plasseres nærmere enn to meter fra vindu kreves en flammeskjerm. Dette for å gi tilfredsstillende beskyttelse mot varmestråling og inntrengning av røyk i rømningsfasen (TEK17). Se også flere spiraltrapper som rømningsvei blant utendørs spiraltrapper eller ta en titt på hva vi kan levere innen brannstiger.

VARMGALVANISERT STÅL

Alle spiraltrapper for utendørs bruk leveres i varmgalvanisert stål – en av de mest effektive og utprøvde overflatebehandlingene som finnes. Varmgalvaniserte flater er svært slitesterke mot fysiske påkjenninger, og er vedlikeholdsfrie.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no