Utetrapper

Utendørs rettløpstrapper i stål kommer både galvanisert og lakkert. Vi monterer trapper som hovedtrapp, ved inngangsparti, på vegg, på tak eller i terrenget. Bli inspirert i galleriet under, eller sjekk også ut våre terrengtrapper, og utendørs spiraltrapper.

VEDLIKEHOLDSFRI UTETRAPP

Trenger du en ny trapp til inngangspartiet eller i hagen? Har du vurdert å bygge din egen utetrapp, men usikker på stigningsvinkel, trinnhøyde og trappeformler? Om du skal ha trappevanger og om du trenger et hvilerepos? Hva med rekkverk til trappen? Og krav til håndløper? 

En trapp skal først og fremst være sikker og god å gå i. Riktig trinnhøyde er derfor viktig, og en må kjenne trappetrinnformelen for å beregne antall trinn og dimensjoner ut i fra høydeforskjellen og bruksområdet til trappen. Alle trapper skal ha håndløper på begge sider for å forhindre fall og sikre god gangkomfort.

Se også ulike terrengtrapper.

PROFT RESULTAT – HVER GANG

Er du vår neste kunde? Vi monterer trapper for industrien, borettslag, kontorer, boliger, entréer, offentlige lokaler, skoler etc. Vi har lang erfaring med større byggeprosjekter.

Vi kan trapper, og sørger for at trappen er solid, god å gå i, trygg og etter gjeldende standarder. Vi hjelper deg til et estetisk og profesjonelt resultat!

 

GALVANISERT OG LAKKERT

Alle utetrapper leveres varmgalvanisert. Varmgalvanisering gjør trappen svært slitesterk mot fysiske påkjenninger og krever ikke vedlikehold.

Trappen kan selvfølgelig males i farger som står i stil med eksteriøret ellers. Pulverlakkes i ønsket RAL farge gir et flott inntrykk og bedre harmoni med andre elementer.

Trinnene kan leveres som pressveiset gitterrist, lettristtrinn, perforert eller profilert, tåreplate eller betong. 

KOMBITRAPPER

Nei, du må ikke velge mellom rettløpsrapp eller spiraltrapp. Vi leverer både kombitrapper med trinn som går ut mot tilstøtende vegger, eller med vanger som danner rette vinkler og vindeltrapper – svingte trapper med buede vanger – og tilpasser alt til ditt behov.

Om det er til et inngangsparti eller en adkomsttrapp på tak – vi finner en løsning som passer ditt prosjekt! 

 

Se også hva vi kan levere av spiraltrapper.

TRYGGHET I HVERT TRINN

Trappen skal først og fremst være trygg, og vi opptatt av trygghet for alle – både hjemme og på jobb. Derfor vil vi alltid stille kontrollspørsmål om forventet ferdsel og trappens bruk, slik at produktet vi leverer tåler belastningen og for eksempel er av en slik kapasitet at den er bred nok for riktig antall mennesker ved rømning. 

Vi tar nødvendige målinger, sjekker bygningstegninger, og kommer med faglige råd. Før montering kontrollerer vi at bygget er klart og i samsvar med tegningene. Sammen med prosjektledelsen på stedet vil vi koordinere monteringen for en sikker, rask montering av høy kvalitet.

Med vår hjelp får du et estetisk og profesjonelt resultat, tilpasset ditt prosjekt. Alle designløsninger koordineres med deg, og vi tar oss av alle leveranser og bestillinger av deler til trappen.

Før vi forlater stedet går vi igjennom trappen og dobbeltsjekker at den oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no