Prosjekter

Vi har lang erfaring med store prosjekter, og er en totalleverandør innenfor trapper, rekkverk og stålkonstruksjoner. Ta en nærmere titt på løsninger vi har levert, og finn ut hva vi kan gjøre for deg. Her er eksempler på alt fra glassrekkverk, spiraltrapper, rettløpstrapper, rømningsveier og baldakiner – alt utført av våre dyktige montører med produkter levert av kvalitetsbevisste leverandører.

På Harestua i Sagparken Sentrum monterte vi en rekke produkter bestående av glassrekkverk, baldakiner, rettløpstrapp, håndløpere og spiraltrapp.

Mer om prosjektet her.

Harestua

På Borgensberget i Rælingen monterte vi glassrekkverk, aluminiumsrekkverk og spiraltrapp. Prosjektet bestod av blokk-leiligheter tilsvarende 3 bygninger med 75 leiligheter på 5 etasjer.

Mer om prosjektet her.

Borgensberget

Vi monterte for Thermica AS blant annet innvendige hovedtrapper, industritrapper, glassrekkver og takstige til Hydroscand sitt nye hovedkontor på Bulk Park Lindeberg. 

Mer om prosjektet her.

Lindeberg

Haneborg Gruppen AS satt opp splitter ny trapp på Frysja i 2017/2018. Trappa var etterlengtet, og er i dag en populær treningstrapp og snarvei fra Akerselva til busstoppet "Skibakken" i Maridalsveien.

Mer om prosjektet her.

Skibakketrappa

Klatre- og utkikkstårnet OVER i Lillesand var et heftig prosjekt for våre montører. Her fikk de topp utsikt hver dag, og god trening på å gå i trapper(!) Med hele 47 høydemeter er tårnet verdens høyeste frittliggende klatretårn.

Mer om prosjektet her.

Klatretårnet OVER