Innvendig glassrekkverk

Rekkverk eller gelender i glass gir deg bedre overblikk, og kan gjøre at en smal trapp virker bredere. Innendørs gir glassrekkverk en åpen romfølelse, for eksempel på hemsen. En enkel måte å gjøre rommet både moderne og stilfullt!

LEKKERT, FUNKSJONELT OG SIKKERT

Glass kan brukes til så mangt, og vi leverer sikre glassprodukter for et imponerende estetisk og funksjonelt resultat.

Spør oss om hva vi kan skaffe, så finner vi ut av hva som passer for deg.

GLASSREKKVERK I TRAPP

Innendørs gir glassrekkverk en luftig følelse, og åpner opp rommet i motsetning til tradisjonelle rekkverk som kan avgrense det. Det kan også få en smal trapp til å virke større og bredere. 

HÅNDLØPEREN: Velg en kombinasjon av materialer til håndløpere og stolper. Aluminium, rustfritt stål eller treutførelse? Skal håndløperne festes på toppen av rekkverket eller fra siden? Håndløper er påbudt i trapp for å hindre fall, men det gir også litt ekstra karakter til rekkverket. Velg en håndløper som står i stil med interiøret ellers, og du får en trapp som smelter inn i miljøet.

FESTELØSNING: Hvilken festeløsning passer best? Utvendig festing med glassadapter/fixpoints festes på HUP (hullprofil) vanger. Glasset kan også festes med klemmer på stender. Se eksempler i galleriet under.

Forklar oss dine ønsker og behov, så finner vi den beste løsningen som oppfyller både det estetiske, byggekravene og ikke minst budsjettet. Vi har et bredt spekter av leverandører som sammen med vår fagkompetanse sørger for at deres visjoner kan virkeliggjøres.

GLASSREKKVERK INNE

Har du tenkt på at et stolpefritt glassrekkverk kan gi en super sikring på en hems eller rundt et trappehull inne?

Den eksklusive og nesten usynlige løsningen gir deg en svært luftig og åpen romfølelse. Velg mellom forskjellig typer glass og festeløsninger for å få akkurat det rekkverket du ønsker. Overliggeren kan også leveres i forskjellige utførelser for å harmonere med resten av interiøret.

TRYGT OG STILIG

FESTELØSNING: Glasset kan installeres på innsiden av rekkverket for et lett og tynt utseende, eller utvendig med glassadapter / fixpoints for å dekke kanten av balkongen. Dere velger selv farge på glasset: klart glass, farget glass, silketrykk, frostet eller andre varianter? 

STOLPER ELLER STOLPELØST: Stolper gir et eget uttrykk, mens stolpeløse rekkverk gir en nesten usynlig sikring. Våre varmgalvaniserte stolper er svært motstandsdyktige mot vær og vind. De krever også minimalt med vedlikehold og kan lakkeres i alle RAL-farger.

TRYGGE GLASS: Glassrekkverk skal i dag lages av herdet og laminert glass. Dette er det sterkeste og sikreste glasspanelalternativet, bestående av to herdede glassplater som er som er limt sammen med en plastfilm imellom. Dette mellomlaget sikrer at hvis ett eller begge av glassene knuses, vil glasset fremdeles holde sammen istedenfor å gå i tusen knas. 

Vi har lang erfaring med montering av glassrekkverk til store byggeprosjekter. Våre montører er effektive og overholder satte frister samtidig som de er opptatt av kvalitet og å levere sikre løsninger. 

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Alle rekkverk vi installerer oppfyller sikkerhetsstandarder. Det vil blant annet si at:

  • Det benyttes glass som både hindrer skade hvis glasset knuses ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset.
  • Rekkverket har høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt, og er utformet slik at det forhindrer klatring (TEK17 § 12-15).

Våre rekkverk monteres med sertifiserte fester som samsvarer med typen vegger og gulv.

Før vi forlater stedet går vi igjennom prosjektet og dobbeltsjekker at den oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder.

Få inspirasjon i galleriet under, eller ta en titt på prosjekt Harestua som har glassrekkverk med aluminium. Se også prosjekt Lindeberg hvor vi monterte glassrekkverk i rustfritt stål. 

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no