Andre stålprodukter

Vi leverer og monterer mange typer metallkonstruksjoner til deres prosjekter. Hvis du har en idé eller et behov, så fortell oss om det
– sammen finner vi løsningen som virkeliggjør deres visjoner.

METALLKONSTRUKSJONER 

Vi leverer og monterer mange typer metallkonstruksjoner til dine prosjekter. Hvis du har en idé eller et behov, så fortell oss om det – sammen kan vi finne en løsning og virkeliggjøre deres visjoner.

SYKKELPARKERING

Å låse fast sykkelen er en av de beste metodene for å unngå tyveri. I et sykkelskur med tak står syklene skjermet for vær og vind, på for eksempel togstasjonen.

Vi har lang erfaring med montering av sykkelstativ og sykkelskur med tak. Skurene plassbygges på fundamentet i bakken, eller leveres ferdigmontert på betongplate.

Leveres i pulverlakkerte aluminiumsprofiler for minimalt vedlikehold fra vår leverandør Weland AS. Vegger leveres i perforert aluminium, herdet glass eller med trepanel. Velg farge og utførelse som passer ditt bygg eller område best, og få et sykkelskur som glir godt inn i omgivelsene. Belysning kan også leveres som et tillegg. 

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Våre leverandører gjennom mange år er sertifiserte og svært kvalitetsbevisste. Du kan være trygg på at produktene vi leverer følger gjeldende standarder og har nødvendige tilhørende dokumenter.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +47 47 60 06 66

 post@haneborggruppen.no