Andre stålprodukter

Vi leverer og monterer mange typer metallkonstruksjoner til deres prosjekter. Hvis du har en idé eller et behov, så fortell oss om det – sammen kan vi finne en løsning og virkeliggjøre deres visjoner.

METALLKONSTRUKSJONER 

Vi leverer og monterer mange typer metallkonstruksjoner til dine prosjekter. Hvis du har en idé eller et behov, så fortell oss om det – sammen kan vi finne en løsning og virkeliggjøre deres visjoner.

SYKKELPARKERING

Å låse fast sykkelen er en av de beste metodene for å unngå tyveri. I et sykkelskur med tak står syklene skjermet for vær og vind på for eksempel togstasjonen.

Vi har lang erfaring med montering av sykkelstativ og sykkelskur med tak. Leveres i pulverlakkerte aluminiumsprofiler for minimalt vedlikehold. Vegger leveres i perforert aluminium eller herdet glass. Belysning kan også leveres som et tillegg. Skurene plassbygges på fundamentet i bakken, eller leveres ferdigmontert på betingplate.

VÅR JOBB – DIN SIKKERHET

Våre leverandører gjennom mange år er sertifiserte og svært kvalitetsbevisste. Du kan være trygg på at produktene vi leverer følger gjeldende standarder og har nødvendige tilhørende dokumenter.

ditt neste prosjekt kan avtales i dag

Vi utfører hele prosessen, fra prosjektering til ferdig montering, med våre dyktige fagfolk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

  +4747600666

 post@haneborggruppen.no